U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

U wil iets speciaals, dicht bij uw hart.

 

Klik hier om de brochure of de procesbeschrijving te downloaden.

Een herinnering om te koesteren

Deze afbeelding is een voorbeeld van een kussen in wording, voor een jongentje van zeven jaar. De basis van het kussen is een tekening die hij heeft gemaakt. Het gedichtje komt voort uit hetgeen hij hierbij vertelde. Zie de fotogalerij maatwerkopdrachten onder Fotogalerij voor het eindresultaat.

Tastbare herinnering

Soms kent het leven bijzondere gebeurtenissen. Deze kunnen heel vrolijk zijn, maar ook heel verdrietig. Gebeurtenissen die vragen om iets om te koesteren, te herinneren. Zij vragen ook een bijzondere aandacht.

Atelier Papoe gaat graag met u in gesprek om uw verhaal of wens tot uitdrukking te laten komen.

 

Een kussen kan je vasthouden, voelen, aanraken. Je kunt er zelfs mee gooien zonder al te veel risico. Met een mooie afbeelding en een kort gedicht, kan een herinnering tastbaarder worden.

 

Misschien wilt u liever iets voor aan de muur. Om naar te kijken, even aan te raken, gewoon langs te kunnen lopen.

 

Het kussen of wandkleed ontstaat vanuit uw verhaal en uw gevoel. Om dit zo goed mogelijk vorm te geven ga ik samen met u in gesprek. Het kan zijn dat u een duidelijk beeld heeft van wat u wilt. Het kan ook zijn dat we tijdens het gesprek, of daarna, tot een invulling komen. 

 

Na het gesprek maak ik een concept-ontwerp (afbeelding met tekst). Na akkoord wordt het ontwerp omgezet in een persoonlijk kussen of wandkleed. Het kan ook mooi zijn zelf een gedicht of tekst aan te dragen.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen om een idee te krijgen of ik dat voor u kan betekenen wat u graag wilt. In de procesbeschrijving bijzonder maatwerk vindt u tevens uitgebreidere informatie.

 

Prijs: Voor een prijsindicatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?