U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Mama, wil je mijn kussen voorlezen?
(Vroeg Ole de volgende ochtend aan zijn mama) 

 

Een verhaalkussen van Atelier Papoe is een heus avontuur voor ieder kind. Het kussen kun je lekker vasthouden en er staat een avontuurlijk gedichtje op met de eigen naam. De achterkant van het kussen heeft een speciaal zakje waar een knuffeltje in kan. Zo heeft de knuffel een eigen bedje. Maar natuurlijk kan de trotse eigenaar er ook een pyama, een boekje of een autootje in stoppen.

Alle ontwerpen zijn ook als wandversiering te verkrijgen!

 Uw eigen ontwerp

Wilt u maatwerk dan is dat zeker mogelijk. Atelier Papoe maakt een persoonlijk ontwerp op basis van uw wensen of zet een bestaand ontwerp, zoals een geboortekaartje om in een persoonlijk kussen. In de fotogalerij kunt u verschillende voorbeelden van reeds vervaardigde kussens/wandkleden bekijken.

Meer informatie vindt u onder maatwerk. 

 

Collectie Verhaalkussens/verhaaltje aan de muur

De collectie verhaalkussens/verhaaltjes aan de muur van Atelier Papoe bestaat uit twee avontuurlijke ontwerpen.

Klik hier voor informatie om te bestellen.

Klik op de foto voor meer informatie!

Wat maakt een bestaand ontwerp uniek?

  • De naam van het kind wordt in het gedichtje verwerkt. Hij of zij gaat zelf op avontuur.
  • Atelier Papoe zoekt telkens weer naar nieuwe combinaties van kleuren. Zij overlegt hierover graag met de klant (telefonisch of aan de keukentafel van Atelier Papoe).
  • Kleine aanpassingen, zoals een extra hartje, een ballon in plaats van een vogel of een sterretje, zijn natuurlijk mogelijk. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?