U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Origineel relatiegeschenk of bedankje met een persoonlijke boodschap!

 

Zoekt u een (relatie)geschenk voor uw klanten, gasten, team of ander gezelschap? Atelier Papoe maakt graag een ontwerp op maat of u kunt kiezen voor het vredesduifje, vlinder of ster. De  "Papoëet" wordt in overleg vervaardigd met een persoonlijke boodschap en bijvoorbeeld een logo of afbeelding op het boekje. 

Tip voor een bruiloft

Leuk om mee te geven aan uw gasten als zij naar huis gaan na uw bruiloftsfeest. Het is bijvoorbeeld mogelijk witte vredesduifjes te bestellen met de naam van de bruid en bruidegom op de rug van het boekje.

Tip om uw werkteam te bedanken

Geef een vredesduifje met uw boodschap aan uw werkteam. Het zal uw woorden zeker kracht bijzetten en door uw medewerkers worden gewaardeerd.

Onder referenties, vindt u een referentie over de vredesduifjes.

Maatwerk

Atelier Papoe maakt graag een bijzonder ontwerp om uw boodschap nog beter over te brengen. Onder referenties vindt u een referentie over het gebroken hart.

Voor u geschreven

Atelier Papoe denkt graag met u mee om uw boodschap te verwoorden. Wilt u een gedicht om uw boodschap over te brengen vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Atelier Papoe heeft ook de gedichtenbundeltje van Papoe met kleine gedichten waar u mogelijk de juiste woorden vindt. Kijkt u voor meer informatie op Voor u geschreven.

Handwerk

Atelier Papoe levert authentiek handwerk. Dit vraagt tijd en aandacht en resulteert in unieke producten. Levertijd in overleg.

Prijzen

Prijzen zijn in overleg afhankelijk van uw wensen. Onder de afzonderlijke kleine boodschappers vindt u prijzen per stuk. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de kosten.

U ontvangt een offerte/bevestiging met de afspraken.

Neem voor de mogelijkheden contact op door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen, 06-3318 72 61.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?