U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een persoonlijk sieraad uit eigen handen! Zacht, comfortabel en mooi...

 

Hieronder vindt u meer informatie over de workshop halsketting van textiel. De workshop houd ik in eigen atelier met minimaal 2 en maximaal 3 deelnemers.

Wilt u graag een workshop met een aantal vriendinnen, neem dan vrijblijvend contact op.

Voor data van geplande workshops raadpleeg de agenda of kijk hieronder bij de info. Staat er geen workshop gepland maar heeft u wel interesse, stuur dan een mail dan houd ik u op de hoogte.

Het is ook mogelijk met meerdere personen een workshop samen te stellen op locatie.

Inspiratie

Workshop Halsketting van textiel

Stuur een mailtje naar info@atelierpapoe.nl om aan te melden. Vergeet niet aan te geven voor welke datum je je wilt opgeven.
Heeft u vragen of meldt u zich liever telefonisch aan, bel  06 33187261. 

Tijdens de workshop maakt iedere deelnemer zijn eigen sieraad met de aanwezige materialen. We werken dus niet groepsgewijs maar gezellig samen. Er is veel ruimte voor individuele begeleiding. Je hoeft geen ervaring te hebben met naald en draad. 

De workshop duurt 3,5 uur. Kun je niet op een geplande workshop, maar wil je wel graag een keer de workshop volgen open inschrijving of met een eigen groepje, neem dan even contact met mij op. 

  • Momenteel geen workshop gepland. Datum in overleg mogelijk!
  • Locatie: Weverstraat 163, 6862 DN Oosterbeek

Kosten:
€ 35,00 incl. materialen, koffie/thee en lekkers
3 deelnemers per workshop.

 

Wat gaan we doen 
In een kleine groep maak je je eigen persoonlijke sieraad. Natuurlijk gaan we dat doen van gebruikte stoffen, fournituren en restmateriaal. Je maakt een sieraad dat bij je past. Kleurrijk of juist heel naturel, opvallend of juist ingetogen.

Textiel is er in allerlei structuren, motieven en kleuren. Voor textiele sieraden kun je veel verschillende technieken toepassen om oud textiel een nieuw leven te geven. Het is een bescheiden vorm van hergebruik. Je hebt meestal maar kleine hoeveelheden nodig. Het is dus ook uitermate geschikt om juist restjes of de goede stukjes van oud textiel en fournituren te gebruiken. Eigenlijk heb je altijd wel iets voorhanden als je een beetje creatief bent.

 

Iets van jezelf meenemen
Misschien heb je wel een kledingstuk waar je graag een sieraad bij wilt hebben. Neem dit dan mee. Je kunt ook een bedeltje, stukje stof of iets anders meenemen dat je graag in je sieraad wilt verwerken. Tenslotte draag je het dicht bij je hart.

 

Ervaring met naald en draad?
We gaan zoveel mogelijk met de hand naaien. Het is niet nodig ervaring te hebben met naald en draad. Er is wel alle ruimte om eigen vaardigheden in te zetten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is fijn werk. De één is daar wat handiger in dan de ander. Dit hoeft een leuke middag en een mooi resultaat zeker niet in de weg te staan.

Tijdens de cursus zal ik een aantal eenvoudige hand- en borduursteken uitleggen. Er zal ook voldoende beeldmateriaal aanwezig zijn van verschillende steken (zowel eenvoudige als meer gecompliceerde steken). Verder  begeleid ik je bij een handige werkvolgorde, maar zal ik je vooral stimuleren lekker aan de slag te gaan met de aanwezige materialen op gebied van kleur, combineren, vorm e.d

 

Een leuke middag staat voorop!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?